Hedda_Med_Häst_Ram_01.png
 
 
 
Viggo_gymnastik_01.png
 
Fam.Böök_01.png
 
sim_01.png

Hedda fick ta ridlektioner & Pyssla om hästar.


"Hedda använde bidraget från Aktivisfonden till att ta ridlektioner, vilket är bland det roligaste hon vet! Hon älskar att borsta och ta hand om hästar också. Hon får både bättre självförtroende och bra fysisk träning av ridningen"


Med vänlig hälsning,

Sofia Andersson
Leo åkte Skidor och skridskor under samma helg.


“Att få pröva både skid- och skridskoåkning under en och samma helg var en riktig hit 😄
Det trodde jag inte när jag sökte bidrag hos er ... skönt att bli positivt överraskad som förälder till en pojke med NPF. Fantastiskt att låta Leo få stå i centrum och bara njuta.”

Ett riktigt stort TACK,

Jane och Leo

 

Främjad gemenskap för Idun genom rid- och upplevelseläger.


“Tack vare ekonomiskt stöd från Aktivisfonden till vår dotter fick hon möjligheten att delta i ett integrerat rid- och upplevelseläger, där gemenskapen främjades mellan människor med och utan funktionsnedsättningar. Ridlägret var en totalupplevelse, helt anpassad efter de egna individuella förutsättningarna.

Ridning/ridsjukgymnastik skedde på islandshästar ute i naturen. Vår dotter förbättrade sina fysiska funktioner både avseende rörlighet, kroppsuppfattning, balans, koordination och muskelstyrka. Hon upplevde även att hon fick ett starkare självförtroende och knöt många nya kontakter. Fysisk aktivitet och samvaro med andra har väldigt positiva effekter på hur vår dotter mår.”

Ett stort, stort TACK!

Meg och Jan Karlsson

 

Viggo utmanar sig själv genom gymnastiken.


“Tack för Aktivis fondens bidraget som användes till terminsavgiften för Viggos gymnastikträning. Ett utmärkt sätt för honom att göra sig av med energi och samtidigt utmana sig själv i vardagen.”

 

Med vänlig hälsning

Beatrice

 

Aktiviteter för sex barn.


“Tack så mycket för det ekonomiska stöd som barnen fick för att prova fysiska aktiviteter. Utan er hjälp hade det inte varit möjligt för våra 6 barn 8-15 år 😍😊! Ett av barnen provade spela hockey med jämnåriga. Ett av barnen provade innebandy.
4 provade på Parkour och Trampolin en hel dag! Vilken enorm lycka!”

Tack än en gång för att ni finns!

Familjen Böökari 

 

Samson får äntligen möjligheten att lära sig simma.


“Först och främst vill vi tacka Aktivisfonden för bidraget vi har mottagit. Tusen tack, det kommer onekligen gynna Samson och hans hälsa väldigt mycket. Vi har direkt efter att vi mottagit bidraget anmält Samson på simskola i Solna, samt betalt hela avgiften. Vi har också inhandlat badbyxor samt simglasögon.

Idag (lördag) har Samson varit på första simlektionen. Han ingår i en liten grupp av barn och de har fått en erfaren och mycket pedagogisk simlärare. Precis de förutsättningar Samson behöver för att kunna träna, lära sig samt utvecklas. Simning är ett skonsamt och bra sätt för Samson att träna, då han inte överbelastar musklerna och därmed inte får så ont som vid annan träning. Ett stort plus är att han äntligen kommer få lära sig att simma, vilket naturligtvis kommer göra honom glad samt bidra till ett bättre självförtroende.”